مدیریت

آقای علیرضا وثوق

آقای مصطفی ثباتی

آقای کریم صلواتی

 

یک کارآفرین گفت: پارچه فیلتر  تولید شده توسط این کارگاه، شاهرگ کارخانه‌ها به حساب می‌آید.

بافت برزنت زنجان
علیرضا وثوق

“علیرضا وثوق” در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) منطقه زنجان، افزود: اجرای این طرح را از سال 1362 با بهره‌گیری از 4 یا 5 دستگاه ایرانی آغاز کردم و طی زحمات شبانه‌روزی موفق به بافت 2 متر پارچه در 6 ماه شدم و طی انجام آزمایش‌های لازم و دسترسی به فیلترهای صنعتی، سعی در تولید انبوه این محصول شده‌ایم.

وی تصریح کرد: با توجه به اینکه بیشتر نیاز این پارچه از طریق واردات تأمین می‌شد، از سال 67 تلاش کردیم که انواع این پارچه‌ها را با توجه به طراحی‌ها و شرایط لازم برای این پارچه‌ها نسبت به مراکز سفارش دهنده تولید کنیم.

این کارآفرین با بیان اینکه هر سال یک یا دو نوع پارچه به خط تولید اضافه می‌شوند، یادآور شد: در حال حاضر 30 یا 35 نوع پارچه فیلتر تولید می‌کنیم که از آن‌ها در صنایع شیمیایی، دارویی، معدن، موادغذایی، چینی‌ها و در مصارفی که صافی موردنیاز است در حد 80 تا 90 درصد نیاز کشور را تأمین می‌کنیم.

وثوق اظهار کرد: در مباحث فنی مشکلی نداریم و افتخار می‌کنیم که از مواد اولیه کشور خود از جمله نخ استفاده می‌کنیم و حاضر نیستم از محصولات مشابه خارجی در این راستا بهره‌مند شویم و معتقدیم که در کار نیاز به تبلیغات نداریم، چرا که تبلیغات کار ما جنس با کیفیت تولید شده‌ است.

وی از وجود مشکل نقدینگی در بخش تولیدات بخش خصوصی خبر داد و اضافه کرد: در این راه مجبوریم از دلال‌های بازار که واسطه انتقال محصولات به مشتریان هستند استفاده کنیم، چرا که هزینه ارسال مستقیم کالا توسط خودمان از هزینه بسیار سنگینی برخوردار است و تا به امروز توانسته‎ایم محصولات خود را به ترکیه، دبی، آفریقا و مصر از طریق همین دلال‎ها ارسال کنیم.

این کارآفرین با اشاره به اینکه دستگاه‎های موجود در این کارگاه از طریق ارز آزاد تهیه شده است، ابراز کرد: اگر بخواهیم دستگاه‎های بیشتری را به خط تولید اضافه کنیم نیاز به گشایش اعتبار از طریق دولت خواهیم بود تا به واسطه آن بتوانیم اعتماد موردنیاز خریداران را کسب کرده و به راحتی محصولات خود را صادر کنیم.

وی ادامه داد: با توجه به اینکه تهیه مواد اولیه با قیمت بسیاری همراه خواهد بود، آمادگی خود را برای رفع نیازهای درخواستی مراکز مربوطه اعلام می‌کنیم.

وثوق از کامپیوتری بودن مراحل طراحی پارچه‌ها و اتوماتیک بودن دستگاه‎ها خبر داد و متذکر شد: این موضوع باعث شده است که نیاز این کارگاه تا به امروز برای 17 نفر در راستای اشتغال‌زایی ایجاد شود که آنها نیز با تنظیم و بررسی عملکرد دستگاه‌ها برای تولیدات محصولاتی با کیفیت تلاش می‌کنند.

وی اضافه کرد: با توجه به اینکه جوانان امروز طالب کسب ثروت یک شنبه هستند باید در نظر داشته باشند ثروت و داشتن وضعیت اقتصادی مطلوب به واسطه صبر و تلاش میسر خواهد شد و در این راستا باید نظم، انضباط و انصاف در همه گام‎های برداشته شده در راستای اجرای طرح، لحاظ شود.

این فعال اقتصادی با اشاره به اینکه هر صنعتی نیاز به صافی مورد استفاده خود می‌باشد، خاطرنشان کرد: علاوه بر اینکه در این کارگاه تلاش به تولید پارچه برزنت نیز می‌کنیم.